Kategorie na lovci

Rozšířené vyhledávání
Vyhledávání podle parametrů

Zapomenuté heslo?
Zapomněl jste své přihlašovací jméno?
Nemáte dosud účet? Registrace

Prohlášení o ochraně osobních údajů

OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o. neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o. tato data dobrovolně. Takováto data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem využívání služeb obchodu OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o., účastní se průzkumů, účastní se hlasování atd. Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány, ani prodány třetí straně, kromě případů kdy na to uživatel bude upozorněn v době sběru dat.

OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o. si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např.: měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý banner, tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy - vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě. Uživatelé by také měli vzít na vědomí, že data, která dobrovolně poskytnou do diskuzních fór nebo jiných automaticky generovaných stránek mohou být použita třetí stranou. Takovéto využití osobních informací však nelze kontrolovat a OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o. za toto nemůže nést a neponese žádnou odpovědnost.

Na žádost uživatele podnikne OBCHOD-LOVEC.CZ - OBCHOD LOVEC s.r.o. veškeré finančně přiměřené kroky k odstranění všech osobních dat daného uživatele.

Platné od 10.1.2012

Nákupní košík